Transport

Er du elev eller kommende elev på Tølløse Privat- og Efterskole, er der nogle forskellige muligheder for transport.

Skolebus

Hvis du bor i Lejre Kommune (Hornsherred området), har vi vores egen skolebus der hver morgen kører fra Kr. Hyllinge til Tølløse med flere stop undervejs, og om eftermiddagen retur igen – samme rute.

Skolebussen er kun for elever på Tølløse Privat- og Efterskole.  

Se skolebussens rute.

Prisen er kr. 460 om måneden i 11 måneder, og opkræves sammen med skolepengene. Alle elever der er tilmeldt skolebussen, vil få et buskort, som skal forevises i bussen.

Tilmeld dig skolebussen

Skolekort (MOVIA)

Bor du i Vestsjællands området (eksempelvis Ugerløse, Vipperød, Holbæk, Nyrup, Stenlille, St. Merløse, Sorø, Kr. Eskilstrup, Undløse, Ringsted m.m.) kan du med fordel bestille et skolekort hos Movia. Skolekortet skal bestilles via skolen, og prisen afhænger af hvor mange zoner man bestiller.

Kortet kan benyttes på hverdage indtil kl. 19. Kortet gælder i det skoleår, som er påtrykt kortet.

Kortet er ikke gyldigt lørdage, søndage og på helligdage. Ved helligdage forstås: skærtorsdag, langfredag, 2. påskedag, St. Bededag, Kristi Himmelfartsdag samt 2. pinsedag. Kortet er heller ikke gyldigt i juli og mellem jul og nytår (24. december til og med 1. januar).

På kortet kan man tage et barn 0-11 år med gratis.

Kortet er nu gældende til tog på de grænseoverskridende strækninger: Tølløse-Hvalsø, Ringsted-Borup, Haslev-Tureby og Ringsted-Glumsø og Linde-Karise Der kan rejses i de zoner som fremgår af kortet.

Hvilke zoner skal jeg bruge?

Vi bestiller kortet, når vi har din betaling. Ved betaling senest 15. juni 2017 vil kortet kunne anvendes fra 1. skoledag.

Bestil MOVIA-skolekort

Hvad koster mit skolekort?